za 25 - 20:00 - gratis

DNS & Nick Mathon

We hebben niet één, maar twéé dj’s geregeld voor jullie! The one and only DNS en Nick Mathon gaan deze avond helemaal los. Op een avond als deze kunnen we natuurlijk niet anders dan ook lekker optijd starten, vanaf 20:00 is het feestje aan!

 

DNS

Scratchen, turntablism and hip hop

DNS doet vele showcases en dj-optredens in binnen- en buitenland, waaronder in in Praag, Frankfurt, Londen, Antwerpen en Gent. Hij maakte diverse mixtapes (o.a Skratchtakular, Tablemanners) en deed scratches voor diversen artiesten en producties, wat diversen optredens opleverde o.a in voorprogramma’s van Black Eyed Peas en Mobb Deep.

 

Nick Mathon

Moombathon, house, latin en nog veel meer!

Hip-Hop//Dancehall//Reggaeton//House//Latin House//Afro//R&B//Soca//Funk//Soul// Moombahton//Latin

Met zijn eclectische stijl mixt hij muziek. Van Moombahton en House tot Latin, hij weet de dansvloer echt tot leven te brengen! Naast zijn eigen producties heeft Nick de kans gehad om officiële remixen te verzorgen voor Dirtcaps, Hardwell en nog veel meer. Een gedeelde passie voor dezelfde muziek bracht Nick samen met DaSix, wat de blauwdruk was voor een nieuwe samenwerking in 2016 genaamd “Summer love” met zang van Bibi Breijman.

instagram