Werken bij

Werken bij

Club Manager

Toe aan een uitdaging?
Bij STUDIO-Tilburg staat een baan om nooit te vergeten voor je klaar!

Wat:  Manager van onze legendarische stapavonden.
Wanneer:  Per direct.
Waardering: Goed betaald naar ervaring en kunnen.

Wij drinken graag een kop koffie met jou voor meer informatie en om te sparren om de functie voor beide passend te maken. Reageer per mail met CV: sharine@studio-tilburg.com

Bar- & bedieningspersoneel

Wil jij deel uitmaken van een hecht vriendenteam? Heb je veel energie en zoek je een plek waar je dat kwijt kunt? Ben je niet bang om gas te geven? Dan is werken bij de Studio iets voor jou. Wij zijn op zoek naar horecatijgers die in de jungle van de stad willen werken. Geen werkdag is hetzelfde en elke tevreden klant is weer een overwinning.

Het maakt niet uit of je al jaren ervaring hebt of nog nooit een dienblad in je handen hebt gehad. Wij willen en kunnen jou alles leren over de fijne kneepjes van het horecavak. Of dat nou achter de bar is, op het terras of in de keuken. Met de juiste instelling weet jij binnen no-time alle ins en outs. Je krijgt bij ons de ruimte om jezelf verder te ontwikkelen in een fijne en sociale werkomgeving. We zoeken personeel voor 8 tot 16 uur per week, maar dit staat niet vast. De werktijden zijn flexibel en dus perfect te combineren met bijvoorbeeld je studie. 

Last but not least: je krijgt 30% personeelskorting. Dat betekent dat elk 3e biertje (bijna) gratis is. Wat wil je nog meer?!

Heb je interesse? Mail dan naar sharine@studio-tilburg.com 
Internationals are welcome to apply!

Studio zoekt Zelfstandig werkend kok (ft & pt)

Wij zoeken jou, tenminste als je écht zin hebt in een nieuwe uitdaging. Je hebt de vakkennis welke past de functie en hebt zin om jou deel bij te dragen aan onze nieuwe koers. Je hebt een positieve instelling, veel energie en werkt graag in teamverband.
 
Wij bieden een fijne werkomgeving, waar je ruimte krijgt jezelf verder te ontwikkelen. Een vrije en fijne collegiale sfeer, een passend salaris en dito voorwaarden. 
  
Jouw werk speelt zich af op de warme kant van onze keuken. Je draagt zorg voor alle voorkomende werkzaamheden rondom mice en place en uitgifte van onze gerechten. Daarnaast ben je betrokken bij het schrijven van onze week,-maand specials, nieuwe menukaarten en foodevents.
 
Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je motivatie naar info@studio-tilburg.com. Dan hoor je spoedig van ons!